• Samen werken in het groen

Over ons

Harry, Harmen hebben samen de zorgkwekerij opgezet en vormgegeven. Vanuit onze contacten met een crisis opvang hebben we kennisgemaakt en al snel onze ideeën uitgewerkt tot het concept waarmee we nu werken.

We vonden het allebei zeer leuk en dankbaar werk om mensen te zien opbloeien doordat ze lekker in de natuur bezig zijn. En aangezien wij er ook erg van genieten hebben wij besloten de Harcohof op te zetten.

Vanuit onze visie de mens centraal te plaatsen in de organisatie. Dat de dagbesteding een positieve bijdrage moet leveren aan de mensen en de maatschappij. Is er gekozen voor gezonde producten die hun weg vinden in tuinen en het openbaar groen. De planten worden volledig biologisch geteeld.

De Harcohof is een plek waar we voornamelijk werken met planten. De deelnemer kan hier zijn rust en regelmaat vinden en iedereen werkt op zijn eigen tempo. Via een persoonlijk plan werken we aan de doelen die we hierin zijn vastgelegd.

Op de hof van 1 hectare is van alles te doen. We hebben dieren, een kas, een tunnelkas, kweekbedden een grote hal en nog veel meer.

Benieuwd? Kom gerust eens kijken, de koffie staat klaar!