Kwaliteit

Om de dagbesteding op de Harcohof vanaf het begin goed op te zetten zijn wij eerst begonnen met het opstellen van een kwaliteitshandboek volgens de normen van de Verenigde Zorgboeren.  (link naar onze zorgboerenpagina)

Ons handboek is ondertussen getoetst en gecertificeerd met het evaluatiecertificaat door de Verenigde zorgboeren. Het certificaat heeft intussen een mooi plekje gekregen.

Op de kwekerij proberen wij zo ecologisch mogelijk te werken, puur natuur dus. Onze kwekerij is niet afhankelijk van productieaantallen hierdoor is er ruimte is voor elk werktempo. Individuele aandacht en plezier in het werken staan hierbij voorop.

Er is ten alle tijden een bhv’er aanwezig en alle medewerkers hebben een V.O.G. verklaring. Noodplannen, blus en E.H.B.O. middellen zijn allen recent.

Een groot deel van de kwekerij is ondertussen verhard en ook voor mindervaliden begaanbaar. Wij beschikken over verstelbare kweektafels en er zullen in de toekomst verdere aanpassingen worden gedaan om onze kwekerij nog toegankelijker te maken.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Sinds maart 2013 beschikt Stichting Harcohof over het keurmerk: ‘kwaliteit laat je zien’.